Intrebari Frecvente

Intrebari Frecvente

Cat timp este activa invitatia online?

Invitatia este activa cel putin trei luni dupa desfasurarea evenimentului, insa poate fi pastrata pe platforma un timp mai indelungat.

Ce se intampla daca nu completez o anumita sectiune din formular?

Sectiunea pe care nu o completezi nu se va regasi in invitatie. De exemplu, daca completezi doar detaliile petrecerii, intreaga sectiune cu ceremonia religioasa nu va aparea deloc pe invitatie.

Cum se distribuie invitatia online?

Invitatia online se distribuie prin toate mijloacele de mesagerie (SMS, WhatsApp, Messenger, Email, Etc) sub forma unui link personalizat.

Cum va arata link-ul invitatiei online?

Link-ul invitației va fi de forma www.invitatia.com/la-nunta/andreea-si-marius (exemplu).

Cum efectuez plata invitatiei online?

Plata se efectueaza online cu cardul printr-o platforma dedicata si securizata (Stripe). In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat Ron, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente a cardului. Daca va doriti sa achitati printr-o alta metoda, ne puteti scrie pe WhatsApp si va vom oferi o modalitate complementara.

Pot sa mai modific invitatia online dupa ce am efectuat plata?

Sigur! Poti modifica invitatia chiar daca ai efectuat plata, ori de cate ori doresti. Aceasta se va actualiza automat pentru toti invitatii, chiar si dupa ce ai distribuit-o.

Cum pot confirma invitatii prezenta?

Fiecare invitatie contine la final un formular de confirmare prin care invitaiii pot confirma participarea sau neparticiparea la eveniment. Odata confirmata invitatia, vei primi in mod automat un email cu decizia invitatilor.

Unde voi primi confirmarile invitatilor?

Confirmarile le vei primi pe emailul folosit la crearea contului. La urmatoarea actualizare a platformei le vei putea vedea si direct in cont.

invitatia.com

Creaza invitatia online rapid si usor

Ajutor

© Invitatia.com